Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Alle corporatiebanen op één plek!

Voor alle corporatievacatures kon je tot nu toe terecht op habitask.nl. Voor kansen – stages, opdrachten, korte klussen – kun je als lid van een regionaal samenwerkingsverband terecht bij het Kansenportaal. Vanaf vandaag kan iedereen – binnen of buiten de sector – terecht op flow.kansenportaal.nl! FLOW en HabiTask werken hierin samen.

FLOW heeft voor alle corporaties die niet onder een regionaal samenwerkingsverband vallen, een landelijk Kansenportaal ontwikkeld. HabiTask heeft haar vacaturepagina daarnaartoe verplaatst. Het Kansenportaal vereist eenmalig registreren, de vacaturepagina niet. Zo stimuleren FLOW en HabiTask de in- en doorstroom in de corporatiesector.

Wat kun je vinden op het landelijke Kansenportaal?

FLOW en HabiTask stimuleren leren, opleiden en ontwikkelen van woningcorporaties en hun medewerkers. Sinds 2012 heeft HabiTask de primaire focus op opleiden gelegd. Om de in- en doorstroom van talent te blijven helpen bevorderen, deelde HabiTask alle vaste vacatures bij corporaties via de zeer goed bezochte vacaturepagina op haar website. Dit heeft veel talent aan nieuwe uitdagingen geholpen en heeft ervoor gezorgd dat HabiTask een enorm netwerk heeft, dat helpt in haar moeilijkere, exclusieve werving- en selectietrajecten.  

FLOW biedt regionale samenwerkingsverbanden van corporaties een eigen Kansenportaal. Hr-adviseurs delen daar eenvoudig kansen, opdrachten en vacatures binnen of tussen regio’s. En medewerkers kunnen met hun kandidaatprofiel snel gevonden worden of reageren.

FLOW lanceert nu, naast de regionale Kansenportalen, tevens een landelijk FLOW Kansenportaal. Daarmee kunnen ook alle corporaties en medewerkers zonder samenwerkingsverband kansen zoeken en plaatsen. En op het FLOW Kansenportaal is nu ook de HabiTask-vacaturepagina geplaatst.

Naar flow.kansenportaal.nl