Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Arbeidsmarktonderzoek 2019 – Doet u ook mee?

Op veler verzoek gaat FLOW in opdracht van de cao-partijen (Aedes, FNV, CNV en De Unie) opnieuw een arbeidsmarktonderzoek van de woningcorporatiesector uitvoeren. Doe ook mee aan het Arbeidsmarktonderzoek woningcorporaties 2019!

Welke veranderingen spelen een rol binnen en buiten corporaties? Wat betekent dat voor uw personeelsbeleid? Waar liggen kansen en uitdagingen? Hoe verhoudt uw corporatie zich tot andere corporaties? Deze en andere vragen worden beantwoord met het Arbeidsmarktonderzoek 2019. U kunt als werkgever meewerken aan dit onderzoek! Alle corporaties in Nederland zijn op 6 maart per mail uitgenodigd om mee te doen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de samenwerkende onderzoeksbureaus Panteia en Etil.

Doet u ook mee met het onderzoek?

Hoe meer corporaties meedoen, hoe hoger de kwaliteit van het onderzoeksrapport wordt! U kunt meedoen tot 15 april 2019. Als dank voor het invullen van de vragenlijst krijgt u toegang tot een online rapportage waarin u de resultaten van uw organisatie kunt vergelijken met die van andere corporaties in uw provincie en in Nederland. 

Ook voor werknemers!

Ook uw werknemers kunnen meedoen! Voor hen is er de digitale werknemersvragenlijst. U ontvangt op 8 maart een aparte uitnodiging die u direct kunt doorsturen aan uw werknemers.  

Hebt u vragen over het Arbeidsmarktonderzoek?

Heeft uw corporatie nog geen uitnodiging ontvangen en wilt u meedoen met het Arbeidsmarktonderzoek? Neemt u dan contact op per mail met FLOW. U kunt ook contact opnemen met projectleider Evert Webers van onderzoeksbureau Etil, telefoon 06-24 72 13 99.