Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Ben jij klaar voor 2020?

Hoe is het gesteld met jouw vakkennis? Ben je klaar voor volgend jaar? Bekijk de leerlijnen van FLOW en speciaal die voor de vaardigheden van de 21ste eeuw!

Duurzame inzetbaarheid staat bij corporaties hoog op de agenda. Dan gaat het niet alleen om loopbanen, maar ook om inzetbaarheid in de huidige functie. Voor dat laatste is het belangrijk dat de – veranderende – basiskennis op orde blijft, maar ook dat vaardigheden voor de toekomst worden ontwikkeld. FLOW ondersteunt corporaties daarbij. We hebben voor een aantal vakgebieden de benodigde basiskennis uitgewerkt in leerlijnen. En we hebben een leerlijn gemaakt voor de vaardigheden van de 21ste eeuw. 

Wil je weten hoe het met jouw inzetbaarheid is gesteld? Kijk dan bij de leerlijnen op watdoejijmorgen.nl. Wellicht is er een leerlijn voor jouw vakgebied, maar je kunt sowieso je 21ste-eeuwse vaardigheden testen.  

En ben je benieuwd naar hoe het met de kennis en vaardigheden binnen jouw team gesteld is? Ook daarvoor kun je de leerlijnen gebruiken. 

Je kunt leerlijnen nog meer inzetten. Lees dit artikel om te lezen hoe. Het is geschreven door Ite Smit. Ite is één van de leden van de Klankbordgroep die FLOW adviseert rond leren & ontwikkelen. Voor meer informatie over de Klankbordgroep kun je contact opnemen met Patricia Willemsen via het telefoonummer (036) 540 23 04 of per e-mail