Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Corporatiekring over Datadriven werken

Op dinsdag 5 november is er weer een bijeenkomst van de Corporatiekring. Dit keer over Datadriven werken. De Corporatiekring is een halfjaarlijkse bijeenkomst voor en door corporatiemedewerkers met een passie voor leren. Houd jij je bezig met leren in jouw corporatie? Dan ben je van harte welkom bij de Corporatiekring!

Deze keer organiseren Job Turkensteen (Mitros), Tamar Hoefsloot (Stadgenoot) en Ite Smit (de Alliantie) de bijeenkomst. Het belooft weer een inspirerend programma te worden. We gaan met elkaar aan de slag om te kijken hoe organisaties op een andere manier performance kunnen verbeteren. Klinkt als taaie stof? Geen zorgen, we maken er een kleine game van ;)

Neem een dataset mee van je klantenservice. Daar gaan we tijdens de bijeenkomst mee aan de slag. Denk aan cijfers als aantal telefoontjes, beltijd, verwerkingstijd, kanalen, aantal fouten en dergelijke. Hoe meer data hoe beter. Denk ook na over interventies die plaatsgevonden hebben op deze afdeling en in hoeverre deze invloed kunnen hebben gehad op de performance.

Waar en wanneer?

Je bent van harte welkom op dinsdag 5 november vanaf 15.45 uur bij Mitros in Utrecht. Het programma begint om 16.00 uur. Rond 17.30 uur is er een korte pauze met diner (gesponsord door Mitros). Daarna gaan we door tot 20.00 uur.

Aanmelden

Wil je vanwege het diner aangeven met hoeveel personen je komt? Vermeld daarbij ook jouw naam, de naam van je corporatie plus die van eventuele collega's die meekomen.

Ben je vegetarisch of heb je dieetwensen, dan kun je dat ook aangeven.

Meld je aan bij Ite Smit