Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Corporatiekring over leren en presteren

Op dinsdag 9 april is de tiende corporatiekring met als onderwerp 'Leren en presteren, versterking of …' De Corporatiekring is een jaarlijkse bijeenkomst voor en door corporatiemedewerkers met een passie voor leren. Heb jij ook een passie voor leren? Neem dan deel aan de corporatiekring!

Onder leiding van Mirjam van der Veen biedt de corporatiekring je een inspirerend programma over het thema leren en presteren. De bijeenkomst is bedoeld voor geïnteresseerden in HR, ook als je minder ervaring met HRD of Learning & Development hebt.

Leren van en met elkaar

De kapstok voor de sessie is de leercultuur van Kessels en Smit. Het uitgangspunt is: leren van en met elkaar. Het programma is interactief en kosteloos.

Na afloop van deze sessie:

  • ken je de laatste inzichten van Joseph Kessels
  • heb je ervaring opgedaan met het instrument waarderend interviewen
  • ga je naar huis met diverse tips & trucs van jouw collega’s.

Waar en wanneer?

Je bent van harte welkom op dinsdag 9 april vanaf 15.45 uur bij de Alliantie te Hilversum. Het programma begint om 16.00 uur. Rond 17.30 uur is er een korte pauze met diner gepland (gesponsord door gastvrouw Ite Smit van de Alliantie). Daarna gaat het door tot 20.00 uur.

Aanmelden

Wil je vanwege het diner aangeven met hoeveel personen je komt? Vermeld daarbij ook jouw naam, de naam van je corporatie plus die van eventuele collega's die meekomen. Wil je dit doorgeven aan Jolanda Alkemade?

Ben je vegetarisch, dan kun je dat ook aangeven. Als je wilt parkeren op het terrein, geef dan ook je kenteken door.