Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Denk mee over werken in de corporatie van de toekomst

Hoe ziet het werk van een corporatie in 2025 eruit? Welke veranderingen verwachten we en wat betekent dat voor medewerkers? Deze vragen staan centraal in het onderzoek 'Werken in de corporatie van de toekomst'. Werk je bij een corporatie, dan kunnen we je hulp bij dit onderzoek goed gebruiken.

Doe je mee met het onderzoek?

Jouw visie op het toekomstige werk in de corporatiebranche is voor ons belangrijk. Daarmee krijgen we in beeld hoe werken bij de corporatie er over vijf jaar uitziet. Doe je mee met het onderzoek? Ben je bestuurder? Vul dan de vragenlijst voor bestuurders in. Ben je leidinggevende of medewerker? Vul dan deze lijst met (andere) vragen in. Aedes is dit onderzoek gestart met ondersteuning van FLOW en onderzoeksbureau Dageraad Advies. Het invullen van de vragenlijst is anoniem, kost ongeveer 15 minuten en kan tot uiterlijk vrijdag 25 oktober. 

Resultaat onderzoek

Het beoogde resultaat is een beeld van het werk in de corporatie van de toekomst. Het dient als hulpmiddel voor bestuurders, managers en medewerkers van woningcorporaties om hierover na te denken en hiermee aan de slag te gaan. Vanuit Aedes worden begin 2020 verschillende bijeenkomsten voor medewerkers georganiseerd om met elkaar te discussiëren over de toekomst van het werk en hoe medewerkers zich daarop kunnen voorbereiden.

Heb je nog vragen over het onderzoek, dan kun je contact opnemen met Erwin Steinmeier (adviseur Werkgeverszaken bij Aedes) via (06) 53 39 55 23.