Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Denk met ons mee!

De wereld om ons heen verandert snel. Wat hebben jij en je collega’s nodig om bij te blijven? FLOW nodigt jou als corporatiemedewerker graag uit om je ideeën over loopbaanontwikkeling te delen. Kom naar een van onze bijeenkomsten.

Wat heeft jou geholpen een stap te zetten in je loopbaanontwikkeling? Een andere rol of functie te krijgen, of zelfs een nieuwe baan? Hoe pak je dat aan en waarmee kan FLOW je verder helpen? Misschien heb je al gebruikgemaakt van FLOW, bijvoorbeeld de Loopbaanwijzer. Of heb je het op je eigen manier gedaan. We luisteren graag naar je ervaringen. Met jouw ideeën kan FLOW haar aanbod voor medewerkers verbeteren.

Kom naar de creatieve werksessie

Je bent van harte welkom op één van de creatieve werksessies van FLOW. Er zijn nog plekken vrij op donderdagmiddag 31 januari en op 7 februari 2019 in Van der Valk Hotel Breukelen (Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen). Samen met zo'n tien andere corporatiemedewerkers start je om 12.00 uur met een lekkere lunch. Het programma duurt van 13.00 tot 16.00 uur. 

Schrijf je snel in

Jouw mening is belangrijk. Voor deze sessie hebben we slechts tien plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden! Stuur vóór 31 januari 2019 een mail met je contactgegevens naar Karima Smit van FLOW. Deze sessie is al geweest.

Andere keer meedoen?

Kun je deze keer niet meedenken, maar zou je dat graag wel een andere keer doen? Laat ons dat ook weten en mail naar Karima Smit van FLOW.