Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

FLOW en Corporatie Academie nog dichter bij elkaar!

De Corporatie Academie (DCA) heeft een nieuw bestuur én een nieuwe directeur. Daardoor kan de samenwerking tussen DCA en FLOW nog beter op elkaar afgestemd worden. Met als doel om de klanten van DCA en FLOW nog beter te bedienen.

Op 2 oktober is Henny van der Heiligenberg gestopt als bestuurslid bij de Corporatie Academie (DCA). Na zo’n 10 jaar verbonden te zijn geweest aan DCA was voor hem het moment gekomen om het stokje over te dragen aan een nieuw bestuur. Dit nieuwe bestuur bestaat uit Robbim Heins, Eric de Ceuster en Edith Werger. Deze nieuwe bestuursleden zijn ook bestuurslid van het Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW). Dit is niet toevallig. Het afgelopen jaar hebben DCA en FLOW nauw samengewerkt aan het leren-en-ontwikkelenplatform watdoejijmorgen.nl. Door deze samenwerking zijn zowel DCA als FLOW tot het inzicht gekomen dat beide organisaties elkaar perfect aanvullen. FLOW heeft als missie werknemers in de sector goed gezond en gemotiveerd aan het werk te houden. Hierbij is leren en ontwikkelen een essentieel onderdeel, dat in de sector uitstekend wordt ingevuld door DCA. Met deze nieuwe bestuurders kan de dienstverlening van DCA en FLOW nog beter op elkaar afgestemd worden. Met als doel om zowel de klanten van DCA als FLOW nog beter te bedienen. Hoe we dit gaan doen wordt komend jaar verder uitgewerkt.

Nieuwe directeur DCA

Het eerste besluit van het nieuwe bestuur was om Johannes Osinga (directeur van FLOW) te benoemen tot directeur van DCA. Op deze manier is geborgd dat – naast op bestuurlijk niveau – in het dagelijks werk beide organisaties optimaal gaan samenwerken.