Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Geef je loopbaan een apk!

Hoe staat het eigenlijk met je loopbaan? Doe de online tool en geef je loopbaan een apk! Ontdek je talent, ontdek je kansen en ontdek je eerste stap!

Vraag jij je ook wel eens af: Hoe staat het eigenlijk met mijn loopbaan? Hoe kan ik mij blijven ontwikkelen? Zit ik nog lekker op mijn plek? Zou ik niet eens wat anders willen? Bij de woningcorporatie waar ik nu werk, of bij een andere corporatie, of misschien wel heel ergens anders? Iets wat past bij mijn expertise, of misschien juist wel iets op een ander vakgebied?

Online tool

Cao-partijen, bestaande uit werkgevers- en werknemerspartijen, bieden jou nu een online tool aan waarmee je je loopbaan een apk kunt geven! De tool bestaat uit twee korte tests en een persoonlijk rapport, alleen voor jouw ogen bestemd. Het kost je niets, alleen 15 minuten van je tijd.

Het is natuurlijk altijd goed om een plan B te hebben voor je loopbaan. Daarnaast zorgt actief bezig zijn met je eigen ontwikkeling ervoor dat je flexibel bent en mee kunt blijven gaan met veranderingen. Door de online tool te doorlopen, krijg je in slechts een kwartier een helder beeld van je huidige arbeidsmarktkansen en toekomstperspectief. Bestaande instrumenten via FLOW bieden jou daarna verdere ondersteuning bij je volgende acties in je loopbaanontwikkeling.

Persoonlijk rapport

De tool geeft inzicht in je positie op de arbeidsmarkt. Het persoonlijke rapport dat je krijgt na het doorlopen van de tests helpt je om na te denken over je loopbaan en kun je gebruiken om het gesprek aan te gaan over je ontwikkeling. Doorloop de online tool voor corporatiemedewerkers op arbeidsmarktapk.nl en ontdek je talent, ontdek je kansen en ontdek je eerste stap!

Geef je loopbaan een apk!