Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Inspirerende middag: één jaar Vernieuwingsagenda

Bijna een jaar geleden startte de Vernieuwingsagenda. Corporatiemedewerkers en partnerorganisaties zijn met elkaar hard aan de slag gegaan en hebben al mooie dingen bereikt! Aedes viert dat op 19 april met een inspirerende middag. De rode draad is de Vernieuwingsagenda en dan vooral het woord ‘vernieuwen’. FLOW betrokken is bij dit proces en ook bij deze bijeenkomst.

Programma

De start is plenair met de presentatie van de eerste resultaten van de Vernieuwingsagenda.

Daarna neemt prof. dr. Janka Stoker ons mee in de uitkomsten van haar onderzoek naar veranderkracht en leiderschap. Vanuit de Rijksuniversiteit Groningen is de afgelopen twee jaar onderzoek gedaan naar leiderschap in onze sector. Veel corporaties hebben hieraan meegewerkt. Janka Stoker gaat in op trends en ontwikkelingen van leiderschap en hoe corporaties veranderkracht kunnen ontwikkelen.

Vervolgens kun je in twee rondes aansluiten bij verschillende workshops, van een interessante lezing over het thema veranderkracht tot een praktische workshop design thinking. Hoe divers deze ook zijn, ze hebben het volgende gemeen: interactief, prikkelend, inspirerend, vanuit de praktijk, met veel ruimte voor het gesprek.

Sluit je ook aan?

Kom ook op donderdag 19 april 2018, van 12.30 tot 17.00 uur (Caballerofabriek, Den Haag). De middag volgt op het congres en start met een lunch op dezelfde locatie als het congres. Om 13.30 uur start het inhoudelijke gedeelte.

Lees meer over deze middag en meld je aan

Meer over vernieuwingsagenda