Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

KLIMMR-event Werken en groeien 2018 succes

Op de stormachtigste dag van het jaar (18 januari) vond het KLIMMR-Event voor bestuurders, leidinggevenden en hr plaats. Bijna 40 mensen kwamen door weer en wind naar Heuvelrug Wonen in Doorn. Keynote speaker Wouter Hart trotseerde zelfs twee afgesloten bruggen (nadat ze weer open waren)!

De bedoeling

Na een woord van welkom van bestuurder Jos Sleyfer en een inleiding vanuit KLIMMR, sprak Wouter Hart bevlogen over zijn nieuwe boek Anders vasthouden. Natuurlijk stond, net als in zijn eerste boek, de bedoeling weer centraal. Wouter benadrukte de kracht van het als professionals met elkaar in gesprek blijven gaan over voor wie we ons werk doen. Hoe we het beste voor onze klant, de bewoners kunnen leveren. Dat mensen belangrijker zijn dan protocollen. Dat eigenaarschap essentieel is, staan voor je werk, staan voor je klant.

Groeien

Eigenaarschap van medewerkers: dat was een mooi bruggetje naar KLIMMR. Voor je klant en vooral ook voor jezelf is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen, dat je blijft 'groeien'. Dat je ook blijft groeien in je inzetbaarheid binnen je corporatie en ook op de arbeidsmarkt.

Daarna gingen de deelnemers in vijf subgroepen - begeleid door bevlogen bestuurders - uit elkaar. In de eerste ronde spraken ze over Wouter Hart’s verhaal. In de tweede ronde vulden ze het KLIMMR-jaarplan aan.

Wouter Hart’s presentatie volgt binnenkort.

Regio KLIMMR

KLIMMR is een van de samenwerkingsregio's van corporaties die door FLOW worden ondersteund met subsidie en support. Doel van de regio's is de arbeidsmobiliteit in de regio te versterken.