Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Loopbaangesprekken Loopbaanwijzer goed beoordeeld

Corporatiemedewerkers die de twee gratis loopbaangesprekken hebben gevoerd met een loopbaanadviseur zijn hierover zeer tevreden. Ze krijgen deze aangeboden na afronding van hun persoonlijk profiel in de Loopbaanwijzer. De laatste jaren hebben bijna 700 medewerkers deze gesprekken gevoerd.

Evaluatie

FLOW evalueert deze gesprekken regelmatig. Uit de ontvangen evaluatieformulieren over de afgelopen periode blijkt dat de deelnemers tevreden zijn over de loopbaangesprekken. Het gemiddelde rapportcijfer voor de gesprekken met de loopbaanadviseur ligt op een 8,4. Andere bevindingen uit de evaluatie:

  • 94 procent van de deelnemers geeft aan dat zij goede adviezen hebben gekregen van de loopbaanadviseur voor hun verdere loopbaan.
  • 92 procent van de deelnemers ervaart dat de loopbaangesprekken hen hebben geholpen te bedenken welke acties zij moeten nemen om hun wensen te realiseren.
  • 90 procent van de deelnemers vindt dat de loopbaanadviseur hen goed op weg heeft geholpen om de eerste stappen te zetten.
  • 81 procent van de deelnemers heeft door de loopbaangesprekken beter kunnen bepalen wat zij de komende jaren met hun loopbaan willen.

Ook gesprek met loopbaanadviseur?

Wil je jouw loopbaan(stappen) ook bespreken met een loopbaanadviseur? Vul dan de noodzakelijke onderdelen van de Loopbaanwijzer in (de onderdelen 'Mijn interesses' en 'Mijn loopbaanwaarden' van de Interessetest en de gehele Talententest) en ontvang de vouchers voor de twee loopbaangesprekken. De uitkomsten uit deze testen vormen het startpunt voor de loopbaangesprekken.

Meer over de Loopbaanwijzer