Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Loopbaanwijzer FLOW vernieuwd

De Loopbaanwijzer van FLOW is vernieuwd en staat voor je klaar. Nieuw is dat de Loopbaanwijzer nu persoonlijk maatwerk biedt. Met het nieuwe Toekomstvizier kun je bekijken welk deel van de Loopbaanwijzer voor jou relevant is. Ook kun je bij aanvang al een startgesprek voeren met een loopbaanadviseur.

Direct naar Toekomstvizier

Direct naar Startgesprek (wel eerst registreren)

Nieuw: persoonlijke test-set met Toekomstvizier

In plaats van de voormalige Loopbaancheck is er een nieuw Toekomstvizier ontwikkeld. Daarmee kun je je loopbaanvraag bepalen. Je hoeft je daarvoor niet eerst te registreren. Op grond daarvan krijg je een persoonlijke selectie van de testen aangereikt, namelijk de testen die voor jou relevant zijn. Met het Toekomstvizier kom je in drie stappen bij je persoonlijke test-set. Je hebt dus snel de voor jou geschikte testen in beeld.

Nieuw: startgesprek met loopbaanadviseur

Na afronding van de Loopbaanwijzer kun je twee vervolggesprekken voeren met een loopbaanadviseur. Dat was al zo, maar in de nieuwe Loopbaanwijzer kun je ook al voor een startgesprek bij een loopbaanadviseur terecht. Dat helpt je op weg bij je loopbaanoriëntatie en bij het gebruik van de Loopbaanwijzer. Zodra je je hebt geregistreerd en bent ingelogd, kun je een loopbaanadviseur in de buurt kiezen.

Nieuw: eigen hoofdscherm

De nieuwe Loopbaanwijzer bevat een persoonlijk hoofdscherm waarop je precies kunt zien wat voor jou de mogelijkheden zijn. Je kunt daar een loopbaanadviseur kiezen en de vouchers downloaden voor de gesprekken die je kunt voeren. En je kunt daar de testen bepalen die passen bij jouw loopbaanvraag en je voortgang volgen. Werk je al met de Loopbaanwijzer? Dan heb je vanaf nu ook je eigen hoofdscherm.

De vernieuwingen veranderen verder niets aan de basis van de Loopbaanwijzer. Als je al testen hebt gedaan, blijven die gewoon behouden.

Doe de Loopbaanwijzer!