Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Loopbaanwijzer in nieuw jasje

Van de Loopbaanwijzer, de gratis online test met loopbaangesprekken, heb je vast wel gehoord. Misschien heb je hem zelfs al gebruikt. Toch geldt dat voor twee op de drie medewerkers nog niet. Ben je of ken je zo iemand? Gun jezelf een moment om even stil te staan temidden van alle drukte. We hebben de Loopbaanwijzer in een nieuw jasje gestoken.

Vernieuwingen

  • De startpagina van de Loopbaanwijzer is vernieuwd. Doel is om de Loopbaanwijzer frisser en leuker te presenteren en uit te nodigen tot registratie.
  • Vóór de tests en twee gesprekken kun je al een startgesprek aanvragen met een voucher. Dit is puur ter oriëntatie en verplicht je niet tot vervolgstappen.

   

Foto's: Startpagina Loopbaanwijzer | Cadeaubon
  • Wil je een collega een startgesprek geven? Bij FLOW kun je gratis papieren cadeaubonnen bestellen. Deze cadeaubon staat symbool voor het cadeau dat de medewerker krijgt met het startgesprek en nodigt uit om te registreren op de Loopbaanwijzer. Het startgesprek is ook aan te vragen zonder cadeaubon: je hoeft alleen een account aan te maken op www.flowwep.nl.

Foto's: Startpagina toolkit | Homepage Kansenportaal
  • Wil je eerst wegwijs worden, gebruik dan de toolkit met uitleg over de Loopbaanwijzer en de gesprekken. Je vindt er ook korte video-interviews van medewerkers die vertellen wat ze aan de Loopbaanwijzer gehad hebben.
  • De vacaturematch binnen de Loopbaanwijzer is vervangen door een link naar het FLOW Kansenportaal. Dit is een portaal waar corporaties niet alleen vacatures maar ook stages, tijdelijke klussen en alle andere vormen van werk plaatsen. Als medewerker kun je een profiel aanmaken en direct reageren en gevonden worden. Zie ook flow.kansenportaal.nl of de regiowebsites www.flowweb.nl/elf-actieve-regios.
  • Wil je liever persoonlijk contact? Voor alle vragen die je niet op www.flowwep.nl kunt vinden, kun je bij ons terecht, per mail of telefoon (036) 540 23 04.