Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Negende corporatiekring over leren

Op dinsdag 13 november is de negende corporatiekring, dit keer over een lerende cultuur – hoe doe je dat?! De Corporatiekring is een jaarlijkse bijeenkomst voor & door corporatiemedewerkers met een passie voor leren. Heb jij ook een passie voor leren? Neem dan deel aan de Corporatiekring!

We gaan op deze bijeenkomst samen aan de slag op basis van het boek ‘Een cultuur voor iedereen’ van Robert Kegan. De sessie is bedoeld voor geïnteresseerden in HR, ook als je minder ervaring met HRD of Learning & Development hebt.

Leren van en met elkaar

De kapstok voor de sessie is onderstaand model van Kegan (Home, Edge, Groove). Het uitgangspunt is: leren van en met elkaar. De sessie wordt geleid door Warner Immink van Changekitchen.

Na afloop van deze sessie:

  • ben je bekend met het model 
  • ken je je eigen leerprincipes 
  • heb je een analyse gemaakt over jouw eigen corporatie
  • heb je tips en ideeën gekregen om zelf aan de slag te gaan met de lerende cultuur in jouw corporatie.

We vragen je voorafgaand aan de sessie deze pdfover Bewust Ontwikkelingsgerichte Organisaties te lezen. Het programma is interactief en kosteloos.

Digitale leerplatform

Patricia Willemsen zal ook nog een korte preview/toelichting geven op het digitale leerplatform dat FLOW momenteel ontwikkelt in samenwerking met De Corporatie Academie. Wellicht heb je hierover al gehoord.

Waar en wanneer?

Je bent van harte welkom vanaf 15.45 uur bij de Alliantie te Hilversum. We beginnen om 16.00 uur met het programma. Rond 17.30 is een korte pauze met diner gepland (gesponsord door onze gastvrouw Ite Smit van de Alliantie). Daarna gaan we door met het programma tot 20.00 uur.

Aanmelden

We stellen het op prijs vanwege het diner als je aangeeft met hoeveel personen je komt. Daarbij horen we ook graag de naam van de corporatie en jouw naam plus die van eventuele collega’s die meekomen. Wil je dit doorgeven aan Jolanda Alkemade?

Download Bewust Ontwikkelingsgerichte Organisaties (pdf)