Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Ontwikkelmiddag FLOW en Jong Aedes: maak werk van jouw talent!

Wil je carrière maken en je verder ontwikkelen? Op 23 mei organiseren FLOW en Jong Aedes samen een unieke middag met workshops, die in het teken staat van jouw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Ben je er ook bij? Meld je dan aan!

Samen met andere Jong Aedes’ers ga je aan de slag in workshops om beter inzicht krijgen in waar jouw krachten liggen, wat jou drijft en hoe je beter om kunt gaan met een hoge werkdruk. Kortom: alle tools om snel(ler) naar de top te klimmen!

Inhoud programma 

Je kunt deze middag twee inhoudelijke workshops en minitrainingen volgen, aangeboden door FLOW. Daarbij kun je kiezen tussen: 

  1. De Koerskaart: een spel om met elkaar in gesprek te gaan over je wensen en behoeftes ten aanzien van je werk en je toekomst
  2. Talent in actie: talententest en workshop waarin je je sterke punten bewust leert inzetten voor meer plezier en resultaat in je werk 
  3. De Stressmanager: test om stressfactoren in je werk in kaart te brengen en er beter mee om te leren gaan.

Bij het aanmelden voor de activiteit kun je je voorkeur voor de workshops doorgeven. Per workshop is er plek voor maximaal 20 deelnemers. Wees er dus snel bij!

Het programma voor de dag ziet er als volgt uit: 

  • 12:30-13:30: Gratis inlooplunch 
  • 13.30-13:50: Plenair programma
  • 13:55-14:45: Workshop 1 
  • 14:45-14:55: Pauze
  • 14:55-15:45: Workshop 2 
  • 15:50-16:20: Plenair programma
  • 16:30-…..:    Borrel

Aanmelden

Meld je hier aan. Er is in totaal plek voor maximaal 50 personen.

Afmelden

Meedoen is kosteloos maar niet vrijblijvend. Heb je je opgegeven voor de workshops, maar kan je er toch niet bij zijn? Laat dit dan uiterlijk een week van tevoren weten door Jong Aedes een mail te sturen Dan kunnen we nog iemand anders blij maken met jouw plek. Ben je er niet en meld je je later of helemaal niet af, dan brengen we € 25 in rekening. 

Datum, tijd en locatie

Woensdag 23 mei 2018 in Seats2Meet Utrecht CS, Moreelsepark 65, Utrecht. De locatie bevindt zich in Winkelcentrum Hoog Catharijne op 5 minuten lopen vanaf station Utrecht Centraal. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in parkeergarage Utrecht P1 Moreelsepark, navigeer naar Stationsstraat. 

Routebeschrijving

Vragen?

Heb je nog vragen over de activiteit? Laat het weten door een mailtje te sturen naar Jong Aedes.

We zien je graag 23 mei!