Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Personeelswijzigingen bij FLOW

Projectmanager Esther Mons-Twigt is op 1 september vertrokken bij FLOW. Op 11 november start de nieuwe assistent-programmamanager Kirsten Vlaanderen. Maak kennis met haar!

Vertrek Esther Mons-Twigt

Na geruime tijd bij FLOW gewerkt te hebben, was het voor Esther Mons-Twigt tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan en FLOW per 1 september 2019 te verlaten. Wij zijn Esther erg dankbaar voor haar jarenlange bijdrage en wensen haar veel succes bij haar toekomstige uitdaging.

De taken van Esther worden op dit moment waargenomen door Monique de Bruin.

Start assistent-programmamanager Kirsten Vlaanderen

Om ondersteuning te bieden bij de vele werkzaamheden van FLOW, zal Kirsten Vlaanderen ons team per 11 november versterken. Haar rol binnen FLOW is het assisteren van onze programmamanagers Karima Smit en Patricia Willemsen. Wij heten Kirsten hartelijk welkom bij ons team.

Even voorstellen: "Hoi allemaal, mijn naam is Kirsten Vlaanderen en ik start per 11 november als assistent-programmamanager bij FLOW. Ik ben getrouwd met Jurriaan en moeder van drie zoons (23, 23 en 13) en een dochter (9) en ik woon in Almere. Ik heb hiervoor 5,5 jaar gewerkt op de HR-afdeling bij Ymere en ben hierdoor al enigszins bekend met de wereld van woningcorporaties. Ik heb er ontzettend veel zin in om te starten bij FLOW en mee te werken aan de mooie en uitdagende projecten die de medewerkers, leidinggevenden en woningcorporaties verder helpen ontwikkelen en groeien. Dus ik zeg: Tot snel!"