Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Regiosite Kracht in Mobiliteit online

De regiosite van de regio Kracht in Mobiliteit is live! In Kracht in Mobiliteit werken vijftien corporaties samen. FLOW ondersteunt regio's met subsidie en support en dus ook een eigen site. Doel van de regio's is de arbeidsmobiliteit in de regio te versterken.

Met subsidie en support van FLOW versterken een aantal woningcorporaties samen de arbeidsmobiliteit in hun regio. Daarbij hoort een eigen website, die eerder al voor zes andere regio's online is gegaan.

Kracht in Mobiliteit

In de regio Arnhem/Nijmegen werken vijftien corporaties samen ter verbetering van de inzetbaarheid en mobiliteit van hun medewerkers. Hiervoor is Kracht in Mobiliteit opgericht. Kracht in Mobiliteit geeft corporatiemedewerkers alle mogelijkheden om vrijblijvend te kijken hoe ze zelf hun loopbaan willen regisseren. Kracht in Mobiliteit ondersteunt ze om actief aan de slag te gaan met arbeidsmobiliteit zodat hun talenten ook in de toekomst aansluiten bij hun behoefte en die van hun werkgever.

Vanaf oktober 2016 gingen al zes regiosites van start: Transferpunt Limburg, Expeditie Loopbaan (Brabant), Samenwerk@​Corporatie (Overijssel/Gelderland), Project Loopbaan (Noord-Holland), KLIMMR (Utrecht) en LOC Amsterdam.

Naar www.krachtinmobiliteit.nl