Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Regiosite Zuidwestsamen Werkt online

De regiosite van de regio Zuidwestsamen Werkt is live! In deze regio werken negen corporaties samen. FLOW ondersteunt regio's met subsidie en support en dus ook een eigen site. Doel van de regio's is de arbeidsmobiliteit in de regio te versterken.

Met subsidie en support van FLOW versterken een aantal woningcorporaties samen de arbeidsmobiliteit in hun regio. Daarbij hoort een eigen website, die eerder al voor acht andere regio's online is gegaan.

Zuidwestsamen Werkt

Woongoed Middelburg, Zeeuwland, RWS partner in wonen, R&B Wonen, Stadlander, Clavis, l’escaut woonservice, WBV Arnemuiden en Woonstichting Hulst werken samen in Zuidwestsamen Werkt. Doel van Zuidwestsamen Werkt is ervoor te zorgen dat talenten van corporatiemedewerkers optimaal benut worden en er voor de corporaties de juiste kennis en vaardigheden beschikbaar zijn.

Vanaf oktober 2016 gingen al acht regiosites van start: Transferpunt Limburg, Expeditie Loopbaan (Brabant), Samenwerk@​Corporatie (Overijssel/Gelderland), Project Loopbaan (Noord-Holland), KLIMMR (Utrecht), LOC Amsterdam, Corporaties in Beweging (Haaglanden/Delfland) en Kracht in Mobiliteit (Arnhem/Nijmegen).

Naar www.zuidwestsamenwerkt.nl

Overzicht actieve regio's