Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Subsidie voor omscholing

Wil je een andere functie uitoefenen, maar heb je daarvoor niet de juiste papieren? Volg dan een opleiding! FLOW heeft nog 70 omscholingsvouchers beschikbaar van 1.000 euro, waarmee je (een deel van) die opleiding kunt bekostigen. Vraag er een aan!

Wil je graag iets anders gaan doen? Binnen of zelfs buiten de corporatie waar je nu werkt? Of heb je net een gesprek gehad met een loopbaanadviseur of met je leidinggevende over je toekomst? De conclusie van dat gesprek is misschien wel dat je een andere functie wilt gaan uitoefenen, maar dat je daarvoor niet de juiste papieren hebt. En dus wil je een opleiding gaan volgen, want je wilt je hart volgen en er echt voor gaan!

Vouchers beschikbaar

FLOW heeft 70 vouchers van maximaal 1.000 euro beschikbaar voor medewerkers zoals jij! Met deze voucher kun je (een deel van) de opleiding bekostigen. Vraag er ook een aan!

Kansberoepenlijst uitgebreid

Als je gaat voor een functie buiten de branche, dan moet de functie die je wilt gaan uitoefenen voorkomen op de lijst met kansberoepen zoals UWV deze heeft opgesteld. En deze lijst is onlangs uitgebreid. Staat je gewenste functie niet op de lijst, maar vind je wel dat de functie kansrijk is, dan kun je op het aanvraagformulier aangeven waarom jij vindt dat dat wel zo is! Kortom: grote kans dat je een omscholingsvoucher kunt ontvangen.

Scholing tot 14 juli 2018

De scholing vindt plaats in de periode tot 14 juli 2018. Bij een meerjarige opleiding telt het deel mee dat je vóór deze datum hebt gevolgd. Het gedeelte van de opleiding dat is afgerond voor 14 juli moet wel duidelijk aantoonbaar zijn door bijvoorbeeld deelcertificaten of cijferlijsten.

Lees meer en vraag een voucher aan

Twee praktijkvoorbeelden van mensen die al een omscholingsvoucher hebben aangevraagd