Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Unieke samenwerking

Verandert er in jouw organisatie ook vaak iets? Dan is het belangrijk dat je die veranderingen kunt bijbenen! Dat doe je natuurlijk door jezelf te ontwikkelen, zodat je kunt meegroeien in je functie of loopbaan. Maar hoe dan? En waar? FLOW wil je inspireren en het makkelijker voor je maken. En dat doen we sinds eind september niet alleen, maar samen met De Corporatie Academie.

We zijn namelijk beide een stichting zonder winstoogmerk en gericht op leren en ontwikkelen in de corporatiesector. Samen hebben we bepaald hoe we onze krachten kunnen bundelen. We zijn trots en blij dat het effect van deze krachtenbundeling op korte termijn tastbaar is in de vorm van een digitaal leerplatform!

Jouw eigen leer- en ontwikkelmogelijkheden

Op het digitale platform brengen we relevante kennis en leer-activiteiten bij elkaar. Ken jij bijvoorbeeld je eigen leer- en ontwikkelmogelijkheden? Ontdek die met dit platform en neem er de regie over. Ga aan de slag met een opleidingsplan. Of kies uit een van de leerlijnen. We kunnen alvast verklappen dat een van de leerlijnen zal gaan over de 21ste-eeuwse vaardigheden die je ook voor jouw functie nodig hebt. Natuurlijk komt er op het platform ook een overzichtelijk opleidingsaanbod met mogelijke e-learnings. Dit wordt de vervanger van de huidige Education Portal van FLOW. 

Leren is veel meer!

Leren is echter veel meer dan een cursus of opleiding volgen. Het platform inspireert daarom ook om je kennis te delen met collega’s: zij kunnen immers van jou leren en andersom! En je kunt leren op je eigen werkplek, korte presentaties of instructies volgen en nog veel meer.

Via themacampagnes op het leerplatform zie je wat er in organisaties verandert en hoe jij met die veranderingen kunt meegroeien. Het eerste thema is digitalisering. Wat betekent dit voor de sector en voor jouw functie? We zijn nieuwsgierig naar wat jou bezighoudt. Dus jouw suggesties voor nieuwe thema’s waarderen we zeer!

Een kwestie van maanden

De komende maanden werken we hard aan de ontwikkeling van het platform. We spreken veel P&O’ers, leeradviseurs, leidinggevenden en natuurlijk medewerkers. Dus heb je tips, ideeën of vragen voor ons? Neem dan contact op met FLOW (bellen kan ook: (036) 540 23 04) of met De Corporatie Academie (telefoon: (0341) 82 02 13).

Op de foto: Johannes Osinga (directeur FLOW) en Henny van den Heiligenberg (directeur De Corporatie Academie) bij de ondertekening eind september 2018 van de projectovereenkomst en de intentieverklaring tot samenwerking van beide stichtingen.