Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Watdoejijmorgen.nl online

Het is zover! De nieuwe website watdoejijmorgen.nl staat online. Deze site is hét centrale startpunt voor iedereen om bij te blijven, te groeien, te ontwikkelen en te leren in de corporatiesector. Bekijk hem nu!

In de kerstvakantie en rond de jaarwisseling reflecteren mensen vaak meer over hun werk en loopbaan. Bovendien staan er in januari meestal planningsgesprekken gepland. Watdoejijmorgen.nl kan hierbij al direct ondersteunen.  

Waarom heeft FLOW dit ontwikkeld?

De wereld verandert snel door nieuwe technieken, digitalisering, veranderingen in de wetgeving en maatschappij. Om je werk goed en met plezier te kunnen doen, is het belangrijk dat je de juiste kennis en vaardigheden hebt, nu en in de toekomst. Maar hoe en waar begin je? Met watdoejijmorgen.nl heeft FLOW samen met De Corporatie Academie een centraal startpunt ontwikkeld voor iedereen die wil leren, ontwikkelen en bijblijven met de ontwikkelingen in de corporatiesector.

Wat vind je op watdoejijmorgen.nl?

  • een overzicht van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en welke kennis en vaardigheden je hiervoor nodig hebt
  • een vragenlijst die je ondersteunt een beeld te vormen van een volgende stap en daarop aansluitend een opleidingsadvies geeft
  • een makkelijk te maken persoonlijk opleidings- en ontwikkelingsplan: een plan voor morgen
  • testen die inzicht geven in het maken van een keuze of een volgende stap
  • overzicht van top-5 opleidingen in je vakgebied: van e-learning tot en met een hele leerlijn, zoals de leerlijn voor 21e-eeuwse vaardigheden
  • kennis en ervaring van vakgenoten die je zijn voorgegaan
  • koppeling naar relevante sites en tools zoals de FLOW Loopbaanwijzer, het Kansenportaal en de regionale samenwerkingsverbanden van FLOW.

Wat gaat er nog verder gebeuren? 

We bouwen de komende maanden verder aan watdoejijmorgen.nl zodat het steeds completer en beter wordt. Nog meer content, nog meer gebruiksgemak, nog meer functionaliteiten. Bovendien gaan we in 2019 meer bekendheid geven aan watdoejijmorgen.nl, zodat zoveel mogelijk corporatiemedewerkers deze site gaan gebruiken. Hiervoor komt onder meer een communicatietoolkit beschikbaar op watdoejijmorgen.nl.

In 2019 blijven we via persberichten, mailings en nieuwe themacampagnes de aandacht op watdoejijmorgen.nl vestigen. Houd hiervoor ook de website van FLOW in de gaten!