Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Werken aan de toekomst. En wat doe jij?

Kom naar één van de bijeenkomsten die FLOW organiseert voor bestuurders, leidinggevenden en hr-adviseurs. Er zijn vijf data op vijf verschillende plaatsen in Nederland.

Het ochtendprogramma begint om 9.00 uur (je bent welkom vanaf 8.30 uur), eindigt rond 13.30 uur en is inclusief lunch. De middagprogramma’s starten om 12.30 uur (zorg dat je gegeten hebt!) en eindigen rond 17.00 met een borrel.

Meer informatie over de bijeenkomsten (pdf)

Wat ga je doen?

Je gaat nadenken over je eigen duurzame inzetbaarheid en die van medewerkers. Je kunt kiezen uit vier interactieve workshops. Met de inhoud van alle workshops kun je meteen beginnen als je terug bent op je werkplek!

Wat is het programma?

We starten met een optreden de Vrije Denkers. De workshop ‘Doen is de beste manier van denken’ is een vlammend betoog over de noodzaak van actie in een turbulente tijd waarin verandering steeds sneller lijkt te gaan. En daar waar verandering sneller gaat dat ons veranderend vermogen toestaat, zijn nieuwe strategieën nodig. Het doen en denken worden in de workshop nadrukkelijk weer met elkaar in verbinding gebracht en meer vrijheid van denken en doen is daarin essentieel. Ter inspiratie kun je alvast naar dit filmpje kijken.

Daarna heb je de keuze uit de volgende vier workshops:

  • Het Koerskaartspel
  • De Dialoogkaart
  • Leer- en werkervaringsplaatsen
  • De arbeidsmarkt en de badkuip

Meer informatie over de bijeenkomsten (pdf)

Aanmelden

Meld je aan door op de datum van je keuze te klikken.

    

Info locaties