Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Workshop Talent in Actie voor leden Jong Aedes

Op 20 februari 2019 biedt FLOW aan leden van Jong Aedes de workshop Talent In Actie. De ontwikkelmiddag van mei 2018 van FLOW en Jong Aedes was namelijk zo’n succes dat er in 2019 een vervolg komt. Meld je meteen aan!

Tijdens de ontwikkelmiddag in mei 2018 gaf FLOW drie workshops in verkorte versie, zodat iedereen kennis kon maken. Talent in Actie bleek erg populair. Daarom bieden we nu de volledige versie aan: een workshop van een hele middag, in een kleine groep, volledig afgestemd op de deelnemers.

Talent in Actie

Wil je ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je deze op een effectieve manier kunt inzetten? Hoe demonstreer je deze het beste in de samenwerking met collega’s? In deze verdiepende workshop komen jouw talenten aan bod. In de workshop Talent in Actie ontdek je op een inspirerende en interactieve manier welke talenten je bezit. Je wordt uitgenodigd om aan de slag te gaan met jouw sterke punten en op die manier jouw talenten in actie te laten komen. Na afloop ben je in staat om ‘werk te veroveren’ wat past bij jouw talenten en te werken vanuit jouw unieke kracht.

We gaan als groep met elkaar aan de slag, maar ook wel individueel. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een intakeformulier waarin je ook verdiepende thema's kiest en een digitale vragenlijst die je in ongeveer 20 à 30 minuten invult. Met de resultaten daarvan ga je tijdens de workshop aan de slag. Daarmee wordt de workshop echt maatwerk. De workshop wordt verzorgd door Jolanda Alkemade. Jolanda heeft ruime ervaring als HR-manager en coach/trainer en heeft ook op het FLOW-netwerkevent en tijdens de Jong Aedes-dag inspirerende workshops verzorgd. 
 

Verrassend hoe goed talenten uit zo’n test tevoorschijn komen, echt treffend. De workshop was een vol en interactief programma, waarin je met anderen uit de groep aan de slag gaat. Ik vind vooral de aanbevelingen om je eigen talenten verder te ontwikkelen waardevol.' - Esther Janssen, Woongoed Middelburg
 

Praktische informatie

De workshop heeft plaats voor maximaal 20 deelnemers en is bedoeld voor leden van Jong Aedes. Als je je aanmeldt als de workshop al vol zit, plaatsen we je op de reservelijst. Je krijgt dan bericht van ons. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de workshop niet door, ook dan krijg je van ons bericht. Omdat er tijd nodig is voor voorbereiding sluit de inschrijving op 25 januari 2019. Wil je meedoen, meld je dan voor die tijd aan! Door je aan te melden committeer je je ook aan de voorbereiding. Na je aanmelding, eind januari, ontvang je een e-mail van de trainster. Hierin staat een vragenlijst die iedere deelnemer voor 7 februari moet invullen om mee te kunnen doen. Reserveer dus hiervoor tijd (20 tot 30 minuten).

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op woensdag 20 februari 2019 van 13.30-17.30 uur in Utrecht bij Seats2Meet.

Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De middag wordt natuurlijk afgesloten met een borrel.

Aanmelden

Aanmelden kan niet meer. De bijeenkomst is inmiddels geweest.