Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Workshop werkervaringsplekken op 23 april

Werk eens ergens anders, verrijk je ervaring en trakteer die andere plek op jouw talent. Ofwel: ontdek de winst van een werkervaringsplek (WEP). FLOW organiseert op 23 april een workshop over de ins en outs van WEP's en het toepassen en benutten in de praktijk.

Training in praktijk brengen WEP

FLOW organiseert op 23 april een bijeenkomst voor projectleiders, matchmakers, hr-medewerkers, leidinggevenden en andere geïnteresseerden over de ins en outs van werkervaringsplekken en het toepassen en benutten in de praktijk. Met als doel: Hoe kunnen werkervaringsplekken (WEP) in de regio binnen en buiten de sector bijdragen aan de mobiliteit, duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling en kansen op de arbeidsmarkt?

Een focus is om daadwerkelijk aan de slag te gaan met het verzamelen van WEP en het matchen van WEP en kandidaten.

Meld je aan bij Yvonne Beckers. De bijeenkomst in onderstaande flyer op 19 april is vervallen.

Toolkit WEP

In de nieuwe toolkit WEP vind je alle informatie en tools die je nodig hebt om met een werkervaringsplek aan de slag te gaan. Voor zowel leidinggevende als medewerker.

Bekijk de toolkit WEP

Wat is een WEP?

Een WEP is een tijdelijke arbeidsplaats, gericht op het opdoen van werkervaring en het inzetten en/of ontwikkelen van talent, die voor de toekomst van de loopbaan van belang is. De arbeidskracht die deze plek vervult, gaat op een gegeven moment in-, door- of uitstromen, doordat hij/zij zichzelf heeft ontdekt, ontwikkeld of heeft bewezen. Een WEP is het Nieuwe Leren in de praktijk en is enorm in opkomst. Er is van alles mogelijk, véél meer dan je denkt.