Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Verzilver je vouchers!

FLOW, watdoejijmorgen.nl en pensioenfonds SPW dagen je uit om te onderzoeken en erachter te komen hoe jij het beste tot je recht komt. Want ontwikkelen, verdiepen en in jezelf investeren is allesbehalve leeftijdsgebonden. Als blijk van waardering geven we je graag deze vouchers zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Ontdek jouw mogelijkheden. Verzilver hieronder de vier vouchers en maak werk van morgen!

 

Een gesprek over jouw toekomst

Vraag jouw gratis gesprek aan met een FLOW-erkend loopbaanadviseur. Ook kun je gebruikmaken van de FLOW-Loopbaanwijzer, die je helpt het beste uit jezelf naar boven te halen.

Klik hier om je te registreren en het gratis gesprek aan te vragen.

 

 

Krijg financieel overzicht en inzicht

Wil je direct zien welk effect bijvoorbeeld minder werken of eerder stoppen met werken heeft op je inkomen later? Dit is het moment om daarmee bezig te zijn! Misschien houd je meer geld over dan je denkt en kun je eerder stoppen met werken.

Klik hier om via de module 'Helder overzicht & inzicht' van pensioenfonds SPW inzicht in je financiële situatie te krijgen.

 

 

Ontvang een educatief boek of spel

Ook het lezen van een boek of het spelen van een educatief spel kan je inspiratie geven. Het geeft je nieuwe inzichten waarmee je aan de slag kunt gaan, zowel op je werk als privé. FLOW heeft een gevarieerd aanbod van boeken en een spel voor je samengesteld, waarvan jij er een kunt bestellen uit je loopbaanbudget.

Klik hier en selecteer jouw boek of spel!

 

 

Volg een workshop of e-learning

Om je verder te helpen in je werk biedt watdoejijmorgen.nl je aan om een workshop 50+ en gratis twee e-learnings te volgen. Ook kun je gratis een nulmeting digitale vaardigheden invullen.

Klik hier om het aanbod te bekijken en je aan te melden.

 

 

Verjaardagskaarten bestellen voor je medewerkers

Ben je werkgever en wil je pakketjes kaarten met vouchers voor je medewerkers bestellen? Klik hier!