Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Bijeenkomst loopbaanadviseurs

Op 24 januari 2019 ben je van harte welkom op de bijeenkomst voor loopbaanadviseurs van FLOW. Deze vindt plaats van 13.00-16.00 uur bij Mitland Hotel in Utrecht. Aanmelden is niet meer mogelijk. Deze bijeenkomst is al geweest.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor alle loopbaanadviseurs, aangesloten bij FLOW, die loopbaangesprekken voeren met medewerkers van woningcorporaties op basis van de Loopbaanwijzer-vouchers. 

Doel

Doel van deze bijeenkomst is drieledig: 

  • het updaten van je kennis over FLOW en je rol als FLOW-loopbaanadviseur
  • het uitwisselen van ervaringen met de Loopbaanwijzer en loopbaangesprekken
  • het netwerken met collega-loopbaanadviseurs en medewerkers van FLOW.

Highlights

Hier alvast een aantal highlights die je moet weten over wat FLOW nog meer biedt. Wist je dat…

...FLOW deze week de startpagina van de Loopbaanwijzer heeft vernieuwd? Doel is om de Loopbaanwijzer frisser en leuker te presenteren en uit te nodigen tot registratie.

Foto's: Startpagina Loopbaanwijzer | Startpagina Toolkit

...medewerkers vóór de twee gesprekken al een startgesprek bij je kunnen aanvragen met een voucher? Dit is puur ter oriëntatie op de loopbaanvraag.

...FLOW achter de startpagina ook een toolkit heeft geplaatst met stap-voor-stap-uitleg over de Loopbaanwijzer en hoe de gesprekken in zijn werk gaan. De toolkit bevat ook korte video-interviews van medewerkers die vertellen wat ze aan de Loopbaanwijzer gehad hebben.

...FLOW gratis papieren cadeaubonnen verstrekt voor medewerkers? Deze cadeaubon is een metafoor voor het cadeau dat de medewerker krijgt met het startgesprek en nodigt uit om te registreren op de Loopbaanwijzer. Op de bijeenkomst ontvang je zelf ook een setje cadeaubonnen.

Foto's: Cadeaubon | Homepage Kansenportaal

...FLOW een nieuw aanspreekpunt heeft voor jou als loopbaanadviseur? Voorheen ontving je nieuws van Judith Barneveld. Sinds april 2018 verzorgt FLOW zelf alles over de Loopbaanwijzer en gesprekken. Voor al je vragen kun je terecht bij Esther Mons, per mail en telefoon (036) 540 23 04.

...de vacaturematch binnen de Loopbaanwijzer is vervangen door een single sign-on (directe doorverwijzing zonder opnieuw inloggen) naar het FLOW-Kansenportaal? Dit is een portaal waar corporaties niet alleen vacatures maar ook stages, tijdelijke klussen en alle andere vormen van werk plaatsen en medewerkers een profiel kunnen aanmaken om direct – met voorrang – te reageren en gevonden te worden. Kijk ook even op de regiowebsites.

Kom naar de bijeenkomst!

Wil je meer weten over deze highlights en wat FLOW verder allemaal doet? Of wil je graag je eigen ideeën delen over hoe we samen meer kunnen betekenen voor medewerkers van woningcorporaties? Kom dan naar de bijeenkomst op 24 januari 2019.

Aanmelden is niet meer mogelijk. De bijeenkomst is al geweest.