Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Gidsen kwalificerende en toekomstgerichte opleidingen

Tot voor kort was het mogelijk om bij FLOW subsidie aan te vragen voor kwalificerende opleidingen en toekomstgerichte, competentiegericht scholing. Veel medewerkers van corporaties hebben hiervan gebruikgemaakt. Gevolg is dat het subsidiebedrag op is. Wel kun je nog gebruikmaken van de gidsen.

Kwalificerende opleidingen

Tot voor kort was het mogelijk om bij FLOW subsidie aan te vragen voor kwalificerende opleidingen. Dit bleek een succes, want veel medewerkers van corporaties hebben hiervan gebruikgemaakt. Gevolg is dat het subsidiebedrag op is.

In de Gids Kwalificerende opleidingen staan voorbeelden van de opleidingen die onder de subsidie vielen. Natuurlijk kun je de opleidingen blijven volgen, maar de kosten komen vanaf nu voor rekening van de corporatie waarvoor je werkzaam bent.

Toekomstgerichte, competentiegerichte scholing

Tot voor kort was het mogelijk om bij FLOW subsidie aan te vragen voor het ontwikkelen van competenties, zoals klantgerichtheid en samenwerken. Dit bleek een succes, want veel medewerkers van corporaties hebben hiervan gebruikgemaakt. Gevolg is dat het subsidiebedrag op is.

In de Gids Toekomstgerichte, competentiegerichte scholing staan voorbeelden van de opleidingen die onder de subsidie vielen. Natuurlijk kun je de opleidingen blijven volgen, maar de kosten komen vanaf nu voor rekening van de corporatie waarvoor je werkzaam bent.