Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Inspiratiemiddag Corporaties in Beweging

Op donderdag 15 november was de inspiratiemiddag 'De 21e eeuw' in het Pompgebouw de Esch in Rotterdam van Corporaties in Beweging. De zaal was gezellig vol, met 110 deelnemers van de inmiddels 17 aangesloten corporaties.

Corporaties in Beweging organiseert in samenwerking met en met subsidie van FLOW al bijna twee jaar allerlei activiteiten om met elkaar te zorgen dat we voorbereid blijven in een veranderende markt. Het afgelopen jaar hebben bijvoorbeeld al 90 mensen een kijkje in elkaars keuken genomen om te leren van elkaar en kennis te delen. Er zijn ook ontwikkeladviseurs voor als je een keer, op een laagdrempelige manier wilt sparren over je ontwikkeling of je loopbaan.

Tijdens de inspiratiemiddag konden de deelnemers diverse workshops volgen, zoals De kracht van het netwerken, LinkedIn, Verbindende communicatie, Inzetten van lef in de 21e eeuw, De corporatie van de 21e eeuw, Het koerskaartspel en Positieve psychologie. Er was ook gelegenheid om een mooie foto te laten maken voor het LinkedIn-profiel, wat 56 mensen deden. Tijdens de borrel gaven veel mensen zich op voor een stage die Corporaties in Beweging de aankomende weken weer gaat organiseren.