Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Loopbaanwijzer

Tevreden over je loopbaan? Doe je het werk dat je graag wilt doen? Misschien is er wel meer uit je huidige baan te halen. En weet je wel wat je wilt? De Loopbaanwijzer helpt je om op een positieve manier na te denken over je loopbaan en om richting te bepalen. En je krijgt er twee gratis loopbaangesprekken bij!

Via verschillende testen krijg je (beter) inzicht in je eigen talenten, interesses en loopbaanwensen. Je stelt als het ware je eigen persoonlijke profiel op. Met dit profiel kun je vervolgens kijken in welke richting je je wilt ontwikkelen.

Meteen naar de Loopbaanwijzer (via Portal FLOW Woondiensten Employability Portal)

Hoe gaat je loopbaan er uitzien?

De Loopbaanwijzer bevat:

  • loopbaancheck
  • interessetest
  • talententest
  • ervaringsscan.

De Loopbaanwijzer biedt je ook inzicht in de loopbaanmogelijkheden die aansluiten bij jouw ontwikkelrichting. Met een compleet Persoonlijk profiel kun je bovendien gebruikmaken van twee gratis loopbaangesprekken. En mocht je niet kunnen wachten: de Vacaturematch is meteen al voor je beschikbaar.

Je hebt (na registratie) drie jaar de gelegenheid om alles te doorlopen, dus neem er de tijd voor!

Naar de Loopbaanwijzer (via Portal FLOW Woondiensten Employability Portal)

De ontwikkeling van de Loopbaanwijzer en de twee gratis loopbaangesprekken zijn gefinancierd door FLOW.

Workshop Aan de slag met de Loopbaanwijzer

Wil je meer uit je baan halen? De dynamische korte workshop Aan de slag met de Loopbaanwijzer geeft je een beeld van de Loopbaanwijzer en hoe je deze kunt gebruiken. Samen met de andere deelnemers nemen we je in vogelvlucht mee door de testen en hoe die werken. Na afloop van de workshop kun je zelf onderzoeken hoe je in je baan staat en wat je eruit kunt halen. Geef je loopbaan richting!

Nieuwsgierig? Bekijk deze workshop op de Corporatie Academie.

De workshop is gefinancierd door FLOW, zowel de ontwikkeling als het volgen ervan.