Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Cadeau

Welkom bij de Loopbaanwijzer! Het cadeau van de corporatie voor jou! De Loopbaanwijzer is een superinstrument dat je helpt na te denken over je loopbaan en richting te bepalen. Krijg inzicht in waar je nu staat in je loopbaan. En ontdek in persoonlijke loopbaangesprekken welke stappen je kunt zetten om je werk leuker te maken!

Direct je vouchers downloaden

Loopbaanwijzer

De Loopbaanwijzer omvat een persoonlijke set instrumenten met tests, oefeningen en scans. Je krijgt suggesties voor een ontwikkelrichting en voor bij jou passende loopbaanmogelijkheden – zowel binnen als buiten de branche. Verder krijg je ideeën voor de besteding van jouw loopbaanbudget. Ook is het mogelijk om een eigen loopbaanadviseur te kiezen als je persoonlijke begeleiding wilt. Je krijgt een startgesprek en twee vervolggesprekken, die FLOW betaalt.

En belangrijk om te weten: de resultaten uit de tests, oefeningen en scans worden beveiligd en opgeslagen. Je werkgever en FLOW hebben geen toegang tot je account.

Met de resultaten maakt de Loopbaanwijzer een profielmatch en een functiematch, en kun je via het Kansenportaal naar passende functies zoeken. Na registratie heb je drie jaar toegang tot de Loopbaanwijzer.

Je bepaalt zelf welke stappen je zet; jij houdt de regie!

Resultaat

Het doel van de Loopbaanwijzer is om jou te helpen met je loopbaanstap. Het kan betekenen dat je je alleen oriënteert, een opleiding uitzoekt en je kansen vergroot binnen je corporatie. Of zelfs dat je solliciteert naar een baan buiten de corporatie. Jij bepaalt!

      

Registreer je hier voor de Loopbaanwijzer!

Vul de gevraagde gegevens in, selecteer je corporatie en klik op Registreren. Maak dan je eigen wachtwoord aan. Je bent dan automatisch ingelogd. We sturen je een mail als de registratie is gelukt. 

LET OP: gebruik bij voorkeur je zakelijk mailadres en niet je privé-mailadres. De Loopbaanwijzer ziet aan je mail bij welke corporatie je werkt en de registratie gaat dan eenvoudiger. Gebruik je privé-mailadres alleen als je geen mailadres van je corporatie hebt. Wil je je registreren als werkgever? Ga dan naar het werkgeversportaal
 
TIP: laat je pc het e-mailadres en wachtwoord onthouden om snel toegang te krijgen. 

Hulp nodig?