Fonds
Leren en
Ontwikkelen
Wooncorporaties

TERUG

Wie werken er bij FLOW?

Vijf mensen werken enthousiast (voor een deel in deeltijd) aan de ontwikkeling van medewerkers en corporaties in de branche. Ze doen dat vanuit een kantoor in Almere Haven.

Johannes Osinga, directeur

"Sinds 1 juni 2017 ben ik directeur bij FLOW. Ik werk bij FLOW vanuit de overtuiging dat het verder ontwikkelen van medewerkers een belangrijke bijdrage levert aan de uitdagingen waar de corporatiebranche voor staat. Wat FLOW uniek maakt is dat werkgevers en werknemers in de sector gezamenlijk het belang hiervan inzien en hier geld en tijd voor beschikbaar stellen. Dit zorgt ervoor dat FLOW dingen doet en ontwikkelt die gedragen worden door werkgevers en werknemers gezamenlijk. Dit is naar mijn overtuiging de beste manier om van duurzame inzetbaarheid een succes te maken."

Johannes werkt 36 uur per week voor FLOW.

Esther Mons-Twigt, projectmanager

"Ik verzorg het projectmanagement van alle projecten van FLOW. Een veelzijdige baan, waarin ik veel contact met derden heb en van begin tot eind betrokken ben bij het project. Ik vind het boeiend om medewerkers van corporaties kennis te laten maken met onze instrumenten, zoals de Loopbaanwijzer. Soms zijn medewerkers niet bekend met het werk van FLOW en dan is het extra bijzonder om ze te laten zien wat FLOW allemaal doet en voor ze kan betekenen. Mensen kunnen mij met vragen altijd bereiken via de mail of telefoon."

Esther werkt 32 uur per week voor FLOW.

Gerda Visser, projectmanager sectorplan mobiliteit en inzetbaarheid

"De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de HRM-kolom, onder meer als manager van een loopbaancentrum en als hoofd HRM. De onderwerpen mobiliteit en duurzame inzetbaarheid liggen mij na aan het hart. Werken bij FLOW geeft me de kans om aan deze onderwerpen nog meer invulling te geven. Ik ga graag met je in gesprek om ideeën en suggesties uit te wisselen!" Gerda is te bereiken per mail en telefoon 06-82 42 56 30.

Gerda werkt 32 uur per week voor FLOW.

Erik Wilke, programmamanager

"Werkgevers en werknemers hebben baat bij meer mobiliteit en een brede inzetbaarheid van medewerkers. Weerbare medewerkers staan sterker op de arbeidsmarkt. Organisaties worden flexibeler en efficiënter. Corporaties die in de regio samenwerken in strategische personeelsplanning profiteren van elkaars kennis en competenties. Daar zet ik me als parttime programmamanager voor het Sectorplan werkgelegenheid graag voor in! Mijn meer dan 30 jaar ervaring in de corporatiesector komt me zo goed van pas."

Erik werkt een dag per week bij FLOW.